Lavazza proizvode možete naručiti pozivom na 099 6201 725

Lavazza distributivni centar Osijek

Uredski aparati za kavu

 

Dobrodošli na naše stranice!

 

Lavazza kao najveći svjetski proizvođač espresso kave, sinonim je za kvalitetu. O tome svjedoči i certifikat ISO 9001 za konstantu u kvaliteti što je jamstvo da se radi o vrhunskom proizvodu. Ponosni smo što je Lavazza i dalje u 100% vlasništvu obitelji Lavazza i što je taj obiteljski posao prerastao u 100-godišnju tradiciju.

 

lavazza coffee

 

Na području Osijeka i Osječko-baranjske županije distribucija se obavlja direktno, a u ostalim županijama putem ovlaštenih distributera.  Način skladištenja, transport i brzina usluge omogućavaju najvišu kvalitetu kave od tvornice do kupca.

Pomoć pri odabiru vrste kave, direktna dostava, te kontrola svih parametara za pripremu espressa dio je naše svakodnevnice i spada u dio naših usluga.

 

 

Novo u ponudi

Lavazza BLUE / POINT kapsule i aparati

Distribuiramo Lavazza proizvode i fokusirani smo ekskluzivno na Lavazza BLUE, Espresso POINT, te A MODO MIO kapsule i aparate za kavu.

Uvjereni smo da BLUE, POINT i A MODO MIO programi kapsula i aparata imaju izuzetan potencijal, ponajviše zbog visoke kvalitete, ali i jednostavnog korištenja.

Distribucija pokriva nekoliko segmenata tržišta, odnosno BLUE i POINT programi su idealni za:

So.Ho. - Mali uredi i domovi
Ho.Re.Ca. - Hoteli, Restorani i Catering
OCS - Uredska rješenja za kavu

Kroz program su dostupni i vrlo kvalitetni aparati koji mogu zadovoljiti sve zahtjeve profesionalnih okruženja poput caffe bar-ova i većih ugostiteljskih objekata.

Zašto Lavazza BLUE i POINT?

Inovativna metoda ekstrakcije i unikatan asortiman kapsula, oboje nastali iz Lavazzinog stoljeća strasti prema espressu, garantiraju pravi espresso svaki put i bilo gdje: kremasti, savršeni okus.

Lavazza aparati iz BLUE i POINT programa imponiraju kvalitetom i izvrsnim dizajnom, no prije svega su izuzetno praktični i jednostavni za uporabu.

Kombinacija metode pakiranja i doziranja, te praktični aparati raznih dimenzija omogućiti će vam da uživate u savršenom espressu u vašem domu, uredu, caffe bar-u ili bilo kojem drugom ugostiteljskom objektu.

Izvrsne Lavazza aparate montiramo besplatno, a koristiti ih možete bez naknade. Više o uvjetima postavljanja i korištenja aparata možete saznati kroz pdf brošure koje su dostupne na upit ili na našim stranicama.

Više od stoljeća strasti i inovacija u svijetu kave - Lavazza se kvalitetom nametnula kao jedan od lidera u industriji, te je danas globalno poznata kao ambasador kvalitetnog Italijanskog espressa.

POVRATAK